January 3, 2013

New year's night

Last month I used to spend all my time at work  and it does not leave time for rest. I'm happy at work and grateful to friends, that thought we meet each other to rare happy to see me.
Of course, the holiday would not be a holiday for me, if I were alone. When the Bell's started to count new years moments, we tok each other's hands, and it was the happiest moment of my life soon I'll tell you about it.
For New Year's Eve I prepared a dress with a bodice of sequins and matched jewelry that was brought from London. Black, gold, warm shine sequins, full compliance with the holiday and current trends.
Happy New Year, dear all! I wish that this year will be the same for all fabulous and wonderful, like New Year's Eve!

Последнее время моя работа поглотила меня с головой и совершенно не оставила времени для отдыха.  Я этому только рада и благодарна друзьям, что не смотря на мою занятость,  они рады мне, и хотя бы иногда мы видимся.
Конечно же, праздник не был бы для меня праздником, если бы рядом не был любимый человек. Когда били куранты и оставались секунды до начала нового года, мы держались за руки, и, казалось, не было счастливее момента в моей жизни, но для нас он еще впереди, и скоро я Вам расскажу об этом.
Для новогодней ночи я сшила себе платье с лифом из пайеток и подобрался украшения, которые мне привезли накануне из Лондона. Черный, золото, теплый блеск пайеток- полное соответствие празднику и текущим тенденциям.
С новым годом, мои дорогие читатели! Желаю, чтобы этот год был для всех таким же сказочным и чудесным, как новогодняя ночь!

платье, ремешок-браслет/ dress, strap-bracelet aquaMARINA
золотое колье/ gold necklace
серьги и колье/ earrings and necklaces from store in London
часы-браслет/ wristlet watch
кольцо/ ring Parfois

No comments:

Post a Comment

Welcome to my blog!

Meet the Author

Fashion designer, AQUAMARINA fashion design brand developer, bespoke master, stylist, blogger.

Looking for something?

Subscribe to this blog!

Receive the latest posts by email. Just enter your email below if you want to subscribe!